Како го одржувам студиото чисто и безбедно

Хигиената на студиото и вашата безбедност ми се многу важни. Затоа со вас сакав да го споделам начинот на одржување на студиото.

Како да се подготвите за вашата трудничка фотосесија

Неколку совети кои ќе ви помогнат да се чувствувате пријатно и да изгледате најдобро на вашата трудничка фотосесија.

Фотографирање на новороденче во болница: Кои фотографии не смеете да ги изоставите?

Раѓањето на бебе е најзначајниот миг за едно семејство. Во тој чудесен маратон и емоционален ролеркостер добро е да сме подготвени достојно да ги зачуваме овие неповторливи спомени. Прочитајте ла листата на фотографии кои не смеете да заборавите да ги направите додека сте во болница со бебушко.

Изложување на фотографии во домот: Како да го направите вашиот избор?

Шест насоки за полесно да одлучите како да ги изложите семејните фотографии во домот.

Oрганизирајте ги дигиталните фотографии еднаш засекогаш

Се изгубивте во нередот од фотографии на УСБ, ПЦ, лаптоп? Oрганизирајте ги вашите дигитални фотографии еднаш засекогаш во неколку лесни чекори.

Зошто мора да ги испечатите вашите фотографии?

Живеејќи во дигитална ера имаме слобода да направиме илјадници фотографии и сите наши драги настани да останат “живи” засекогаш. Но, кога последен пат ги испечативте своите омилени фотографии?
За среќа денес постојат печатени фотобукови со извонреден квалитет кои се издржливи и долготрајни, а најдоброто од се е што може да се нарачаат со персонализиран дизајн.

Како сами да направите супер фотографии од вашето бебе

10 совети за подобри фотографии на вашето бебенце додека сте во карантин

ФОТОСЕСИИ