Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

детски ФОТОСЕСИи

што да очекувате?

Детските фотосесии се динамични, дечињата истражуваат и играат, а фотографиите го долувуваат нивниот немирен дух и неизмерна радост. Не бркаме совршена поза, ниту бараме да стојат во место, напротив, колку повеќе се забавуваат толку поубави спомени ќе направиме за вашиот семеен албум.

 

Во студиото има скромен избор на облека за дечиња, кој постојано се надградува. Затоа, пред вашата сесија ќе се договориме околу облеката за да можеме да направиме спомени какви што посакувате.

На секоја фотосесија се добредојдени да се вклучат родителите и другите дечиња. Добро е кога ќе планирате што да облечете за вашата фотосесија, да одберете еднобојни парчиња за да се спојат поелегантно. За понежни фотографии добро е да одберете посветла палета, а ако сакате подраматични фотографии тогаш одберете потемни тонови. Избегнувајте да бидете облечени во иста боја.

 

Сите останати детали околу вашата фотосесија со задоволство ќе ви ги објаснам кога ќе ме контактирате за да ја закажете вашата фотосесија.

вложете во семејните спомени

Одберете пакет кој најмногу ви одговара

.07 Пакет

времетраење до 1 час

1 сет (позадина)

10 дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

.08 Пакет

времетраење до 2 часа

3 сетови (позадини)

20 дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

печатен Мини фотобук

.09 Пакет

времетраење до 3 часа

3 сетови {позадини}

30 дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

професионална шминка за мама {во студио}

печатен Маруди бук

Подготвени сте да договориме термин за вашата фотосесија?