Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

ПОРАДИ ПАНДЕМИЈАТА СТУДИОТО Е ЗАТВОРЕНО ЗА фотосесии

Во вашите најсреќни мигови заедно креираме спомени за следните поколенија. Почнуваме да ја документираме вашата среќа со трудничка фотосесија, за по неколку месеци да се радуваме заедно на првата бебешка фотосесија на вашето новороденче. Потоа продолжуваме да растеме заедно документирајќи ги сите поважни моменти. Добредојдени се и вашите роднини, родители, баби и дедовци за да направиме фамилијарна фотосесија и да ги имате најдрагоцените фотографии во вашиот семеен албум.

труднички фотосесии

БЕБЕШКИ ФОТОСЕСИИ​

ДЕТСКИ
ФОТОСЕСИИ​

роденденски фотосесии

фамилијарни фотосесии