Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

Маруди бук

Знам колку се значајни емоциите зачувани во вашите фотографии, токму затоа и заслужуваат да бидат ракувани со најголемо внимание. Од почеток до крај на создавањето на фотокнига, се обрнува најголемо внимание на секоја поединечност. Од помош при селекција на вашите фотографии и нивна подготовка за печат, преку креирање на дизајнот на фотобукот кој е одраз на вашите емоции, до печат со највисок квалитет и рачниот повез, вашите спомени ќе бидат достојно зачувани во вашиот Марудибук. 

 

 

Рачно изработениот Маруди бук е совршен избор за поголем обем на фотографии кои се организираат според персонализиран дизајн. Можете да направите колекција од годишни Маруди букови на вашето малечко, или да ги зачувате позначајните животни настани во фотокнига која ќе ја имате при рака за да се навратите на убавите моменти.

 

Марудибукот може да има мека или тврда корица. 

Најмалата фотокнига брои 56 страници, каде може да се организираат од 56 до 160 фотографии. Се печати на сјајна фотохартија.

 

Цените почнуваат од 1900 денари

 

*Достава низ цела Македонија  

 

tvrd-povez_fotokniga_zatvorena_studomarudi2
тврда корица

Корица со персонализиран дизајн, заштитена со плишан пластификат за софистициран изглед

Тврд повез

Тврдиот повез изведен со шиење и дополнително лепење што гарантира долготрајност и издржливост

tvrd-povez_fotokniga_otvorena_spread_studomarudi-
36+ страници

Високо квалитетна 170гр хартија со суптилен сјај кој ќе ја истакне убавината на вашите фотографии

контакт

САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ ФОТОКНИГА? ​

За повеќе информации за начинот на креирање на фотобуковите и за понуди за истите пополнете ја формата во прилог. Нашиот тим ќе ве контактира во најкус рок.

    x