Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

мини фотокнига

Знам колку се значајни емоциите зачувани во вашите фотографии, токму затоа заслужуваат да бидат ракувани со најголемо внимание. Од почеток до крај на создавањето на фотокнига, се обрнува најголемо внимание на секоја поединечност. Од помош при селекција на вашите фотографии и нивна подготовка за печат, преку креирање на фотокнигата, кој е одраз на вашите емоции, до печат со највисок квалитет, вашите спомени ќе бидат достојно зачувани во вашиот Mини фотокнига.

 

 

Можете да направите фотокнига од првиот месец или од ронденденот на вашето малечко, или да ги изненадите блиските со фантастичен подарок одбирајќи ги вашите заеднички моменти во фотокнига, да ги зачувате авантурите од вашите патувања во фотокнига кој ќе го имате секогаш при рака за да се навратите на убавите моменти.

 

 

Одберете ги вашите омилени најмалку 20, најмногу 36 фотографии.

 

Испратете ми ги на начин кој најмногу ви одговара, заедно со наслов и јас ќе ги организирам фотографиите за вас на начин кој најдобро ќе ја раскаже вашата приказна. Пред печатење ќе добиете линк каде ќе може да ја разгледате фотокнигата. Кога ќе ја направиме по ваша мерка тогаш се печати и ја добивате на домашна адреса.

 

 

Цена: 800 денари
(Доставата чини 120-150 денари)

 

*Достава по карго до адреса 

 

fotobuk
тенка корица

Тенка корица со персонализиран дизајн, обложена со пластификат за дополнителна заштита

повез со хефтање

Повезот е внимателно изведен со хефтање на страниците на две места за издржливост

20 страници

Високо квалитетна 170гр хартија со суптилен сјај кој ќе ја истакне убавината на вашите фотографии. Димензии 20х20см.

контакт

САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ ФОТОКНИГА? ​

За повеќе информации за начинот на креирање на фотобуковите и за понуди за истите пополнете ја формата во прилог. Нашиот тим ќе ве контактира во најкус рок.