Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

Премиум фотобук

Знам колку се значајни емоциите зачувани во вашите фотографии, токму затоа и заслужуваат да бидат ракувани со најголемо внимание. Од почеток до крај на создавањето на фотобук, се обрнува најголемо внимание на секоја поединечност. Од помош при селекција на вашите фотографии и нивна подготовка за печат, преку креирање на персонализираниот дизајн кој е одраз на вашите емоции, печат со највисок фото квалитет на фотографска хартија и рачниот повез, вашите спомени ќе бидат достојно зачувани во вашиот Премум фотобук.

Рачно изработениот Премиум фотобук е совршен избор за вашите најзначајни спомени.Се печати на специјална фотографска хартија со специјални бои кој ги оживуват вашите фотографии. Во димензија од 30х30 сантиметри, со луксузна корица која доаѓа со избор на материјали и опција за гравура, овој фотобук е врвен израз на квалитет.  

Опции: печатење на 20 или 30 листови.

Соодветни за 30 до 250 фотографии.

 

 Цена: 7500 / 9000 денари

*Достава низ цела Македонија  

premium-photobook1
луксузна корица

Луксузната корица доаѓа во избор од повеќе материјали и со опција за гравура за дополнителна персонализација

повез Lay flat

Рачно изработениот повез - lay flat овозможува врвно уживање во спомените и максимална изржливост на фотокнигата.

IMG_20200330_155637
20-30 страници

Висококвалитетни бои печатени на премиум фотохартија е блескав спој кој го вади максимумот од вашите фотографии

контакт

САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ ФОТОКНИГА? ​

За повеќе информации за начинот на креирање на фотобуковите и за понуди за истите пополнете ја формата во прилог. Нашиот тим ќе ве контактира во најкус рок.

    x