ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ
во марудибукс

Вашата омилена е-продавница за печатени фото-производи.

Фотокниги

Марудибук
10 х 10 см

60 страници
мек повез
56 фотографии

Цена: 960 денари

МАРУДИБУК
14 Х 14 СМ

60 / 90 / 116 страници
мек повез
56-250 фотографии

Цена: 1720 / 2580 / 3300 денари

МАРУДИБУК
20 Х 20 СМ

60/90/116 страници
мек повез
56-250 фотографии

Цена: 2600 / 3900 / 4500 денари

КАКО ДА НАРАЧАМ?


 1. Одберете ги омилените фотографии и организирајте ги во една папка на вашиот уред
 2. Кликнете на прикачи фотографии и прикачете ја папката
 3. Испратете ги на tanja@studiomarudi.com
 4. Во пораката наведете кој производ го нарачувате и количина.

Доколку Ви треба екстра помош побарајте ме на 075 472 635.

Ретропринтови

Квадратчиња

5 см (мин. 60 фотографии)
10 см(мин. 30 фотографии)
мат или сјај хартија


Специјална цена:
495 денари за пакет

Фотолента

5 х 20 см
4 фотографии на лента
мат или сјај хартија


Специјална цена:
450 денари за 12 парчиња

Полароид

9 х 10,5см
мат или сјај хартијаСпецијална цена:
495 денари за 30 парчиња

Традиционален принт

10 х 15 см / 10 фотографии
21 х 15 см / 10 фотографии
мат или сјај хартија

Специјална цена:
165 /330 денари за пакет

КАКО ДА НАРАЧАМ?

 

 1. Одберете ги омилените фотографии и организирајте ги во една папка на вашиот уред
 2. Кликнете на прикачи фотографии и прикачете ја папката
 3. Испратете ги на tanja@studiomarudi.com
 4. Во пораката наведете кој производ го нарачувате и количина.

Доколку Ви треба екстра помош побарајте ме на 075 472 635.

Постери

Квадрат постер

21 х 21 см
30 х 30 см
мат, сјај, премиум ластер хартија
без рамка


Цени почнуваат од 380 денари

Правоаголен постер

А4, А3 и А3+
од 1 до 117 фотографии на еден постер
мат, сјај, премиум ластер хартијаЦени почнуваат од 380 денари

Врамен постер

21х21, 30х30, А4, А3 и А3+
мат, сјај, премиум ластер хартија
бела, црна или натур рачно изработена рамка со бело паспарту


Цени почнуваат од 1050 денари

КАКО ДА НАРАЧАМ?
 

 1. Одберете ги омилените фотографии и организирајте ги во една папка на вашиот уред
 2. Кликнете на прикачи фотографии и прикачете ја папката
 3. Испратете ги на tanja@studiomarudi.com
 4. Во пораката наведете кој производ го нарачувате и количина.

Доколку Ви треба екстра помош побарајте ме на 075 472 635.

Ајде да се допишуваме!

Пополнете ја формата подолу и станете дел од Маруди семејството. Дознајте што се подготвува и добивајте специјални понуди директно во вашето сандаче. Се читаме!


Play Video
Маруди-билтенАјде да се допишуваме

Оставете ги вашите податоци и додадете го нашиот мејл во вашите контакти.

Очекувајте интересни содржини, корисни совети, дознајте пред сите што ново подготвуваме и кој знае уште што забавно ќе ни текне да ви подготвиме.

 

Се читаме :)