Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 7

Notice: Undefined variable: arkhitekton_general_title in /home/studioma/public_html/wp-content/themes/arkhitekton/page.php on line 11

Трудничка ФОТОСЕСИЈА

што да очекувате?

Трудничките фотосесии во Студио Маруди се едноставни и класични. Стилот на фотографиите секогаш го следи вашиот, па заедно ќе договориме што е најсоодветно за вас и вашето семејство.
 
На секоја фотосесија е добредојден партнерот и ако имате  други дечиња, и тие можат да бидат дел од трудничката фотосесија. Добро е кога ќе планирате што да облечете, да одберете парчиња кои го одразуваат вашиот личен стил, но, имајте на ум дека овие фотографии ќе останат засекогаш во вашиот семеен албум, па добро е при изборот да одбирате парчиња кои ќе го издржат тестот на времето. 

За понежни фотографии добро е да одберете посветла палета, а ако сакате подраматични фотографии тогаш одберете потемни тонови. Избегнувајте да бидете облечени во иста боја. 

 

Во студиото има мал избор на облека за трудници, па затоа пред секоја сесија се договараме што ќе се користи, за да бидеме сигурни дека на крајот ќе имаме фотографии во кои ќе се вљубите.
 
Сите останати детали околу вашата фотосесија со задоволство ќе ви ги објаснам кога ќе ме контактирате за да ја закажете вашата фотосесија.

вложете во семејните спомени

Одберете пакет кој најмногу ви одговара

.01 Пакет

времетраење до 1 час

1 облека

1 позадина

10 дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

.02 Пакет

времетраење до 3 часови

промена на облека

3 позадини

20 дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

5 печатени фотографии на арт канвас {20×30см}

.03 Пакет

трудничка + бебешка фотосесија {.02+.05}

професионална шминка во студио за 2 сесии

50 обработени дигитални фотографии со висока резолуција

обработени во боја + црно-бела верзија

персонализирана Премиум фотокнига

Подготвени сте да договориме термин за вашата фотосесија?